Trasa je příliš dlouhá...

Vše co se týká železa značky Garmin.

Re: Trasa je příliš dlouhá...

Odeslatod Rubic » 04.08.13 16:20 (Ne)

Podržet prst na indikátoru síly signálu - ukáže se počet satelitů a dosahovaná přesnost. Nebo v simulačním provozu - Kde se nacházím ? Vám by to mělo najít přesně vaši adresu.
Garmin Nuvi 765T, Luxe 50, GE v7.0.2.0
Rubic
 
Příspěvků: 796
Registrace: 05.07.09 14:36 (Ne)

Re: Trasa je příliš dlouhá...

Odeslatod Maloch2 » 04.08.13 17:01 (Ne)

Tak jsem vylezl před dům do relativně volného prostoru a zjistil jsem : síla signálu plná,přesnost 9-12 m,plných modrých sloupečků stabilně 6,chvílema až 9,rychlost když stojím na místě 0-2,5 km/h,mojí adresu udala přesně.
Maloch2
 
Příspěvků: 85
Registrace: 16.12.11 20:23 (Pá)

Re: Trasa je příliš dlouhá...

Odeslatod Rubic » 04.08.13 17:20 (Ne)

No a před tím domem když jste zadal cíl, taky naskočila ikona -Trasa příliš dlouhá? Doma,jestli nevidí satelity, kdoví jakou vzdálenost to počítá.
Garmin Nuvi 765T, Luxe 50, GE v7.0.2.0
Rubic
 
Příspěvků: 796
Registrace: 05.07.09 14:36 (Ne)

Re: Trasa je příliš dlouhá...

Odeslatod Maloch2 » 04.08.13 17:53 (Ne)

Ta hláška tam naskočí kdykoli ji zapnu bez ohledu na to kde se zrovna nacházím a znovu připomínám že tohle nikdy před tím nedělala.Napadlo mě ještě jestli to nemá souvislost s tím že jsem si naplánoval cestu v Basecamp a nahrál do nuvi před tím než jsem jel na dovolenou,ale měl jsem s tím problémy,(viewtopic.php?f=20&t=812&start=30 )už jsem tu o tom také psal.Bylo mi doporučeno abych používal raději Mapsource.Nemůže tam být nějaký chybný záznam,který by to mohl způsobovat?,divné ale je že se začalo dít až zhruba po 300km a také jsem zaregistroval v záznamech z jízdy každý den jenom maximálně 40 km,ale přitom jsem najel za šest dní 1980km.
Mám pocit že to asi k ničemu nepovede.Moje představa je udělat to jako s většinou digitálních přístrojů-naformátovat a nahrát čistý software,ale to asi sám doma nezvládnu-nebo jo?
Maloch2
 
Příspěvků: 85
Registrace: 16.12.11 20:23 (Pá)

Re: Trasa je příliš dlouhá...

Odeslatod Rubic » 04.08.13 19:54 (Ne)

No do takového zásahu bych se sám nepouštěl. S tím BC, na tom něco může být ale vlastní zkušenost nemám. Nuvi 765 už něco pamatuje.
http://forum.navigovat.mobilmania.cz/vi ... 0#p9637770
Garmin Nuvi 765T, Luxe 50, GE v7.0.2.0
Rubic
 
Příspěvků: 796
Registrace: 05.07.09 14:36 (Ne)

Re: Trasa je příliš dlouhá...

Odeslatod Maloch2 » 04.08.13 20:21 (Ne)

Hmm,nevadí,ale děkuju za snahu pomoci i když jsem si myslel že tento problém zaujme víc zdejších čtenářů.Ale já se vyznačuji tak podivnýmy problémy,že se snad ani nedivím,navíc jsem tu na fóru měl nedávno takovou poněkud ostřejší debatu a od té doby mám pocit že to prostě není ono(i přes to že jsem svoje připomínky vysvětlil jak nejlíp jsem uměl).Každopádně ještě jednou díky. :)
Maloch2
 
Příspěvků: 85
Registrace: 16.12.11 20:23 (Pá)

Re: Trasa je příliš dlouhá...

Odeslatod obir » 01.09.13 0:23 (Ne)

Mě pomohlo přeinstalování mapy.
obir
 
Příspěvků: 1
Registrace: 02.05.11 23:06 (Po)

Re: Trasa je příliš dlouhá...

Odeslatod Maloch2 » 01.09.13 10:33 (Ne)

Ahoj,
teď byla vydána zase nová aktualizace a po instalaci se zatím se tam ta hláška neobjevila,tak uvidím až zase někam pojedu.
Maloch2
 
Příspěvků: 85
Registrace: 16.12.11 20:23 (Pá)

Re: Trasa je příliš dlouhá...

Odeslatod thomas007 » 30.09.13 14:54 (Po)

Osobně bych si tipnul, že bylo stále aktivní navigování k nějakému bodu, jež byl dále než 900-1000km a tedy na dané trase bylo víc než je maximální možný počet pomocných bodů, odboček, křižovatek atd. ;) A toto navigování se s aktualizací fw ukončilo
Obrázek uživatele
thomas007
 
Příspěvků: 535
Registrace: 26.10.12 9:26 (Pá)

Re: Trasa je příliš dlouhá...

Odeslatod Maloch2 » 30.09.13 18:15 (Po)

Jo to možné,ale bylo to tam nějak zaseknuté dost tvrdohlavě.Každopádně jsem rád že už je to v pořádku.
Maloch2
 
Příspěvků: 85
Registrace: 16.12.11 20:23 (Pá)

Předchozí

Zpět na Garmin: GPS přijímače

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: CommonCrawl [Bot], Yandex [Bot] a 2 návštevníci.