Zdravím všechny,
pojme 1350ka pouze karty micro SD nebo i micro SDHC? Chtěl bych tam dát něco většího, tak by mě zajímalo s jakými kartami šlape vám. V tech. specifikacích všude píší jen micro SD.
Path napsal:
* fs_image.ver (použitý file system)
* gmapbmap.img (základní mapa světa ve vezi 3.00)
* gmapprom.img (předinstalovaná mapa - City Navigator Europe NT 2010.10)
* gmaptz.img (mapa pro automatickou detekci časového pásma)
* Locales.xml (pomocné lokální informace o zemi/jazyku/poloze)
* TrafficProvider.xml (informace o poskytovateli dopravních.inf. včetně nezbytných kódů)
badan napsal:Rád bych dal k dispozici svou opravu překladu pro Nuvi 1200 verze firmware 4.40 - pokud ho nemáte tak si nejdříve aktualizujte navigaci přez WebUpdater (je upraven celý cs_CZ.glx ze složky Text a taky všechny soubory nápovědy ze složky Help/Czech.
Před úpravami si zálohujte původní soubory, kdybyste se chtěli vrátit k neupravené verzi
Soubor cs_CZ.glx ze složky Upravena CZ nakopírujte do složky Text v navigaci
Celou složku Czech ze složky Upravena Help nakopírujte do složky Help v navigaci
Myslím, že by upravené soubory mohly fungovat i v 1350 (někdo by mohl vyzkoušet a dát vědět)
Třeba to někomu pomůže k lepšímu pochopení při nastavení a ovládání navigace.
djbrouk napsal:...
Četl jsem Vás tu pár hodin,ale nedá mi to,na pár věcí se zeptám:
1.Po připojení a registraci jsem zadara aktualizoval mapu,jak mi to nabídlo.(nemám lifetime),a pořád mi to nabízí nový software,
ale ten nejde stáhnout. V navigaci to píše,že mám 4.90 verzi softwaru.Ale verzi softwaru GPS mám psáno 4.30,textu 2.70
a audio 2.20.
djbrouk napsal:2. Základní mapu mám worlwide autoroute dem basemap NR4.00. V krabici mám kódy na topo czech 3,atlas czech 8 adresy 1.
Chci se zeptat na tu atlas czech,je lepší než ta vestavěná mapa,a když tak v čem?
djbrouk napsal:3. A co se týká audia,jsou i jiné hlasy,ano četl jsem,že jj,ale nefungujou odkazy.
djbrouk napsal:4. A ještě na tu češtinu do navigace,jak se to tam dává,a ještě plíz odkaz
Online uživatelé v tomto fóru: Brandwatch/Magpie [Bot], CommonCrawl [Bot] a 2 návštevníci.