Jarda napsal:Chyba bude zřejmě v odkazu na adresář v registru. V mém případě, u 64, jsou ve složce:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Garmin
Logman napsal:Tak to je určitě problém. S tímhle klíček se setkávám prvně a všechny programy jsou napsané pouze pro registry na architektuře X86, X64:
Jarda napsal:Než jsem zjistil, kde má Garmin data u 64 v registrech, tak jsem se potrápil, protože jsem to dělal narychlo a pořád jsem se divil, že vidím složku Garmin jen v HKCU a v HKLM nic.
Až jsem to našel pod HKLM\SOFTWARE\Wow6432Node\Garmin
A proto mi to dělalo ten guláš i v instalaci, protože jsem neměl promazané všechny potřebné registry.
Teď už jde pracovat s mapou dobře, ale zatím jsem to neměl čas moc projít, tak zase jedině až přes vikend. Mám pocit, že mi dělala problém mapa OFRM Bulgaria v4.50, nebo RO.A.D.2006
If @ProcessorArch <> "X86" Then
$HKLM = "HKEY_LOCAL_MACHINE64"
$HKCU = "HKEY_CURRENT_USER64"
Else
$HKLM = "HKEY_LOCAL_MACHINE"
$HKCU = "HKEY_CURRENT_USER"
EndIf
Jarda napsal:Jinak, kontrolou na www.virustotal.com to stále hlásí viry, jak už někdo tady psal a to u souboru:
ms.loader.exe (6/31)
ms.compatibility.exe (2/35)
ostatní jsem si nepoznačil, tak to kontrolujte před použitím. Ten poměr virů je dost velký.
Jarda napsal:Co za ten káblík ??? Kdybych si náhodou ten svůj, jednou v jednosměrce, překousnul vzteky.
Pytlík se dá taky jednoduše použít přešroubováním držáku z jiného přístroje, ale ty mám už dva.
Path napsal:Tak jsem něco načetl na internetu a je to tak, že 32-bit aplikace jsou automaticky směrovány do větve:
HKLM\SOFTWARE\Wow6432Node
Online uživatelé v tomto fóru: CommonCrawl [Bot] a žádný návštěvník.