eTrex32 - Garmin Express - Garmin Connect

Diskuze o software, který má mnoho společného s touto značkou (MapSource, BaseCamp, POI Loader, WebUpdater a ostatní).

eTrex32 - Garmin Express - Garmin Connect

Odeslatod hobr » 10.08.20 22:14 (Po)

Mám problém s nahráním tras pro navigování. Přístroj je ochoten navigovat jen z prošlých tras. Když chci naimportovat z PC nějakou novou, tak se Garmin Express spojí, eTrexe vidí, ale Connect mi pořád píše, že mi mapy nemůže nahrát do zařízení, protože musím mít GExpress. Ten ale mám, a eTrexe vidí...
Zkusil jsem tedy BaseCamp, přes něj se mi podařilo mapy do eTrexe nahrát, nicméně ten je pořád nevidí. Zkoušel jsem je nahrát i přímo přes USB do všech možných adresářů, ovšem bezvýsledně...
Asi dělám nějakou hloupou chybu, manuál je celkem nepoužitelný, hledáním jsem nic nenašel, tak snad budu mít štěstí zde... Díky.
hobr

Registrace: 07.08.20 20:42 (Pá)

Re: eTrex32 - Garmin Express - Garmin Connect

Odeslatod Anders » 12.08.20 13:58 (St)

Zdravim, pro zacatek by pomohlo ujasnit si potize, nejdrive pisete o navigaci, pak o uploadu map, tak z toho nejsem moudry...
Zumo 500, Zumo 660, eTrex Vista Cx, Nuvi 200, Nuvi 255W as 465, Nuvi 3490LM, Nuvi 3790LMT, Mobile XT(Symbian), Viago(Android), StreetPilot(Android)
Anders

Registrace: 24.05.10 15:01 (Po)

Odeslatod hobr » 13.08.20 0:55 (Čt)

Ok, zkusím to lépe...
Nefunguje mi komunikace mezi zařízením, programem Garmin Express a aplikací Garmin Connect. GE zařízení vidí. GC mi tvrdí, že mi do zařízení nemůže nahrát mapy, že k tomu potřebuju GE a nabízí mi odkaz k jeho stažení... GE mám nainstalované, ale žádná možnost nahrát mapy do zařízení v něm není. Není ani možnost nahrát prošlé trasy ze zařízení do GC...

Teď jsem zjistil, že manuální nahrání mapy přímo přes USB do adresáře GPX funguje, ale jmenuje se Prošlá trasa. Ve správci tras ji musím přejmenovat. Takže touto krkolomnou cestou jsem schopen si nahrát do navigace trasu a nechat se jí navigovat.

Ovšem ta nekomunikace mezi sebou trvá...
hobr

Odeslatod Rubic » 13.08.20 9:01 (Čt)

Zdravím, nebude to nedorozumění tím, že trasu nazýváš mapou?
Garmin Nuvi 765T, Luxe 50, GE v7.15.0.0
Rubic

Registrace: 05.07.09 14:36 (Ne)

Odeslatod hobr » 13.08.20 23:12 (Čt)

Nj, napsal jsem to blbě. Nemůžu nahrát trasu. Stačí nahradit v předchozím příspěvku slovo mapa slovem trasa :)
hobr

Odeslatod Rubic » 16.08.20 18:15 (Ne)

Tady byTi poradili kdyby si se ptal na autonavigaci, na turistickou navigaci to zkus jinde http://www.geocaching.cz/page/index.html
a hlavně si prostuduj BC - je tam plánovač trasy - vytvořená trasa se odešle do navigace - po otevření v navigaci také trasu nevidíme, musí se v navigaci zvolit Importovat trasu ze souboru
Garmin Nuvi 765T, Luxe 50, GE v7.15.0.0
Rubic

Registrace: 05.07.09 14:36 (Ne)

Zpět na Garmin: Software