Vážení a milé,
vlezl jsem do vašeho klubu a jsem tedy povinován přispět svojí trochou do mlýna, aby ze bylo něco ku čtení. Pohovořím tedy o mém prehistorickém (přesto milovaném) přístroji Garmin GPS III.
Dlužno poznamenat, že i její majitel je též poněkud obstarožní organism, tož se představíme společně, jak jsme šli životem.
Zde se podívejte o čem bude řeč:
http://mobil.idnes.cz/gps-garmin-gps-iii-0ms-/mob_tech.aspx?c=990506_0006169_mob_tech .
V době pořízení byla Garmin GPS III docela solidní a přesto, že již existoval „Srtít pilot“, volil jsem právě ji proto, že měla:
- relativně malou spotřebu a tedy dlouhou dobu provozu,
- velkou kapacitu v seznamu bodů (WayPoints),
- možnost připojení externího napájení a hlavně antény (pomocí BNC konektoru) a
- jevila se mi jako nezničitelná (pár krát mi upadla a nenašel jsem místo, kam to dostala).
Kvůli tomu, že display je ČB (umí několik stupňů šedi i podsvícení) a na dnešní poměry malý, v autě jsem ji užíval společně s nouťasem (NB) ve kterém jsem měl mapy GeoBáze (nemáte někdo č.11. Brněnský kraj?), tedy navigace dodávala do NB data o poloze a spolujezdec sledoval předem vytvořenou trasu na velké obrazovce, kterou mohl zumovat či přepínat na InfoMapu kvůliva turistickým informacím (berou mne tvrze a tp.). Navigace byla napájená z palubní sítě a užíval jsem externí antény. Mám dvě:
- magnetickou „želvičku“ od MOTOROLA a
- (na jiném autě napevno) sdruženou (rádio, GSM, GPS).
Externí antény vynahrazují na dnešní poměry nižší citlivost navigace (listí v lese ji trochu vadí i na vnitřním parapetu okna má problémy). Na druhou stranu, viditelnost všech momentálně dostupných satelitů má své kouzlo bez ohledu na pokročilost GPS.
Navigace si své odsloužila:
- v práci (k určení polohy stanoviště - užíval jsem funkce „Average“),
- na lodi (k měření rychlosti, případně orientace v mlze),
- na trajektech (k předpovídání ostrovů) i
- na kole.
Dosud funguje spolehlivě a bez závad.
Jediným problémem za ta léta co spolu žijeme, byla (asi před dvěma lety) porouchaná původní externí anténa. Pátrání po ND přineslo překvapivé info, že to není až tak neobvyklá událost i když mi nejde do hlavy, co se může porouchat na svinutém tišťáku! Z nostalgie jsem (a to jen tak tak) pořídil novou anténu, dlužno podotknout, že za cenu, za kterou by byla nová, jednodušší GPS, ale samosebou nelituji.
Zde bych upozornil milovníky retro zařízení, že je sice hezké je skladovat, ale bylo by vhodné je občas použít, či alespoň na delší dobu zapnout. Dozvěděl jsem se, že časem se vybije vnitřní baterie a přístroj pak vykazuje znaky poruchy (např. není s to najít satelity) a impulsivnější jedinec by ním mohl ukvapeně mrštit do popelnice…
Jedinou nevýhodou je, že navigace nemluví, ani nevydává zvuky, i když podobné modely ano, ale zase jim chybí něco jiného. Upřímně by mne zajímalo, zda by nešlo zapnout alespoň varovné zvuky.
Doufám, že tento příspěvek někoho potěší, víc bude těch, které budu otravovat, upgrejdama na toto zařízení a sháněním map…
Nyní se nabízí využití v geocachingu, ale představím-li si obstrukce se zadáváním bodů (nejspíš nebude možné je bez problému přímo stáhnout) – asi si to rozmyslím.
Je-li zde někdo, kdo Garmin GPS III má, přidejte své zkušenosti.
Mnoho zdaru a vždy správnou trasu přeje